Friday, March 9, 2012

Day 177 of 365 days


Our 21 year old.
It is so hard to take pictures of the movement in the motorsport. When it is warmer weather and I have more time I will show up with a better action picture! A challenge for me.

3 comments:

  1. Well I'm sure I couldn't get half the result you have ! Another exercise for me !!

    ReplyDelete
  2. Hallo Lucy, jouw blog viel me op door de foto van de motor, onze zoon heeft ook jarenlang gecrossd en enduro gereden, ook zesdaaagses. Ik heb ook heel veel foto's gemaakt. Een tip om een rijdende motor goed op de foto te krijgen is: als je de motor ziet aankomen,haal je hem als het ware op, bepaal eerst het punt waar je de foto wilt nemen, op dat punt druk je de knop al iets in, dan ga je met je toestel iets naar de kant waar de motor vandaan komt,zodat je hem al voor je lens hebt, je haalt hem dus als het ware op en als hij dan voorbijkomt druk je af op het punt waar je hebt scherpgesteld. Dan moet je echter niet je knop weer loslaten,maar ingedrukt houden en een eindje met de motor mee blijven bewegen. Je kunt het ook doen zonder eerst scherp te stellen, tegenwoordig hebben ze snellere toestellen. Dus dan zorg je dat je de motor in het vizier hebt, een eindje meedraait en dan voor je de knop indrukken en ingedrukt houden en blijven meebewegen. De achtergrond wordt dan wazig en de motor scherp. Zo kun je dat ook doen bij het springen. Dan richt je op de springbult en als de motor tevoorschijn komt, ga je mee omhoog en drukt op het hoogste punt af en dan even blijven volgen. Ik hoop dat je er iets van snapt.

    ReplyDelete
  3. Ze legt het goed uit, zeker het proberen waard. Vooral met betere temperaturen buiten. Sta je ook niet zo te bibberen van de kou.

    ReplyDelete